maanantai 15. huhtikuuta 2013

Turun reissu

Meillä on nyt menossa valinnainen Hyöty- ja lemmikkieläimistä hoitaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen 10ov. Se sisältää neljä viikkoa lähiopetusta ja kuusi työssäoppimista. Lähiopetuksen puitteissa kävimme maanantaina 8.4. tutustumassa neljään erilaiseen lemmikkieläinhoitolaan/lääkäriin/löytöeläinkotiin. Vaikka autossa istumista mahtui päivään paljon, oli hauska ja opettava reissu.


Ensimmäisenä kävimme Etelä-Hämeen eläinhoitolassa
Hoitola sijaitsi aika syrjässä metsän keskellä, mikä sinänsä on hyvä asia, koska silloin koirien haukunta ei häiritse naapureita ja on hyvät lenkkipolut. Toisaalta taas syrjäinen sijainti voi vaikeuttaa asiakkaiden saamista. Hoitolarakennus oli uusi ja hieno, eläimillä oli todella hyvät tilat ja ulkotarhat. Miinuksia ei oikeastaan paljoa ollut, paitsi eläimillä olisi voinut olla häkeissä enemmän virikkeitä.

Toinen etappi olikin sitten eläinlääkäriasema Vethaus Siellä oli hienot uudet tilat ja laitteet, ja hyvä sijainti. Asiallinen paikka, ei muita miinuksia kuin odotustilan koko.


Kolmantena menimme Turun keskustassa sijaitsevaan lemmikkihoitola Gomak:kiin. Ollakseen vanhaan taloon tehty, niin paikka oli yllättävän tilava. Sijainti oli asiakkaiden osalta varmasti aika ihanteellinen, mutta taas eläinten osalta ei niinkään. Varsinkin jos hoitoon tulee koira joka on tottunut kulkemaan vapaana maalla, niin voi olla aika shokki joutua uuden ihmisen kanssa lenkkeilemään keskustassa.


Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä menimme  Turun kaupungin löytöeläinhoitolaan, mikä oli todella hieno ja iso paikka. Kaikki viimesen päälle laitettu, kaikenlaisia laitteitakin löytyi, kuten esimerkiksi ”paskansyöjä”. Varauduttu hoitamaan kaikenlaisia eläimiä niinkuin pitääkin. Linnuille oli isot hienot häkit, ja koirille iiiso ulkotarha. Ei oikeastaan yhtään miinuksia.

Kohteista ei ole kuvia, kun en jaksanut alkaa kameraa kiikuttamaan, mutta tässä parit matkakuvat.


Oikeen kodikas pikkubussi

... : DDD sori kaverit tää on vaan mahtava


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti